ایسنا – طلای سرخ نیشابور
۲۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۵زعفران، گیاهی از تیره زنبقیان با کاربردهای گسترده دارویی و غذایی، جایگاه ویژهای در کشاورزی ایران دارد و کشور ما بزرگترین تولیدکننده این محصول در جهان بهشمار میرود. نیشابور نیز یکی از قطبهای اصلی تولید زعفران در خراسان رضوی است و سهم مهمی در عرضه این محصول راهبردی دارد. براساس گزارش اداره جهاد کشاورزی نیشابور، سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان ۴۰۳۰ هکتار است و با میانگین برداشت حدود ۳ کیلوگرم زعفران خشک از هر هکتار، میزان تولید سالانه این محصول به حدود ۱۲ هزار کیلوگرم میرسد.










































